Bestelling en levering

Voor producten op voorraad geldt dat indien ze op werkdagen voor 16:00 uur besteld zijn, ze dezelfde dag nog worden verzonden en een dag later bezorgd.  (Let op: de levertijd buiten Nederland is gemiddeld 2-5 werkdagen).

Besteld op:
Bezorgd op:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag


Wij bieden u bij kinderautoonderdelen.nl het volledige recht van retour tot 28 dagen na ontvangst. Zie onze garantie pagina. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Webwinkelkeur.

Verzendkosten

Wij rekenen €2,95 verzendkosten binnen Nederland. Bij bestellingen boven de €35 wordt de bestelling gratis naar u verzonden.

Verzendkosten Europa

Naast Nederland leveren wij aan de volgende landen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg en Spanje. Hiervoor rekenen wij een standaard pakket prijs v.a. €9,30.

In addition to the Netherlands, we deliver to the following countries: Belgium, Denmark, Germany, France, Italy, Luxembourg and Spain. We charge a standard shipping fee of €9.30.

Levering

Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. In dat geval krijgt u automatisch een 3S nummer bij de bevestigging van uw bestelling. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL (www.tracktrace.nl) het verzendtraject van uw pakket volgen. 

Feestdagen

Rond alle feestdagen kan de levering 1 of 2 extra dagen in beslag nemen. Dit omdat PostNL de pakketten niet bij ons ophaalt op feestdagen.

Vragen over uw bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren proberen wij u zo snel mogelijk te woord te staan.